Барселона и Бетис играят при 2:0 в мач от 5-ия кръг

...
Барселона и Бетис играят при 2:0 в мач от 5-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Бетис 3:0, дебютен гол на Жоао Феликс

Барселона и Бетис играят при 2:0 в мач от 5-ия кръг на Ла Лига. Жоао Феликс откри резултата в 25-ата минута, а в 32-ата минута Роберт Левандовски удвои. 

Първият удар пристигна в 7-ата минута, когато Жоао Кансело стреля над вратата. В 15-ата минута Бетис беше покрай гол. Жул Кунде сбърка и разреши на Иско да му отнеме. Халфът подаде към Вилиан Жозе, който откри Луис Енрике отдясно. Бразилецът насочи мощен диагонален удар, който мина около вратата. Малко по-късно Алехандро Балде разреши топката до доближи до Айосе Перес отдясно. Нападателят насочи мощен удар от дребен ъгъл, само че не откри задачата.

Каталунците излязоха напред в резултата в 25-ата минута. Ориол Ромеу получи топката отдясно и центрира в наказателното поле, където Жоао Феликс опита удар от въздуха, който не се лолучи, само че португалецът съумя да овладее топката, елиминура Руи Силва и от дребен ъгъл вкара за 1:0. 

" Блаугранас " удвоиха задатъка си в 32-ата минута. Кристенсен поде офанзива през центъра и подаде към Жоао Феликс, който пропусна топката, извеждайки Роберт Левандовски самичък против вратаря, а полякът нямаше по какъв начин да сбърка за 2:0. 

Десетина минути по-късно Жоао Феликс напредна, оправи се с двама бранители и подаде към Левандовски. Нападателят оптрави мощен удар, който Марк Бартра съумя да избие в корнер. В продължението на първата част Иско сесправи със отбраната на Барса и откри Вилиан Жозе, който насочи удар с глава, само че Тер Стеген се намеси и мазета в корнер. 

На полувремето Бетис смени получилия травма вратар Руи Силва с Фран Виейтес. Малко след подновяването на играта Ориол Ромеу насочи удар от границата на наказателното поле, с който стражът се оправи. В 52-ата минута Жоао Феликс откри Левандовски, който пусна към Феран Торес в наказателното поле. Нападателят насочи удар, който мина около вратата. 

В 57-ата минута Барселона провежда многоходова офанзива, която приключи с гол на Жоао Феликс, който обаче беше анулиран. В хода на нападението Гави беше в състояние на засада. 

Барселона - Бетис 2:0

1:0 Жоао Феликс (25)

2:0 Роберт Левандовски (32)

Барселона: Тер Стеген, Жоао Кансело, Балде, Кунде, Кристенсен, Ромеу, Гави, Де Йонг, Жоао Феликс, Торес, Левандовски

Бетис: Силва, Бартра, Алтамира, Бейерин, Луис Енрике, Иско, Миранда, Перес, Риад, Рока, Вилиан Жозе
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР